VR 29/07 BBQ – Yes, inschrijven maar!

Zoals velen onder jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, is sinds woensdag de inschrijvingsbrief voor onze BBQ in de omloop. In het tijdperk van de moderne media, willen we jullie dan ook via deze weg uitnodigen voor ons jaarlijks slotfeest.

De BBQ gaat door op vrijdag 29 juli (laatste vrijdag van het speelplein) en belooft ook dit jaar een spetterende editie te worden. Naar aloud, traditioneel recept kiezen we terug voor een overheerlijke barbecue, overgoten met een pittig speelpleinsausje. Naast een springkasteel en een show, zal er dit jaar ook een SAPTRAP zijn en bieden we jullie een streepje muziek aan van eigen bodem.

Is de goesting aangewakkerd? Schrijf dan nu reeds in aan vroegboekprijzen!

P.s. Houd onze website in het oog want volgende week vindt er een speciale BBQ-actie plaats en hebben we jullie stem nodig!

Liefs,

wp_pol2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul het correcte antwoord in: *