VRIJDAG 22/07/16 – Tieneruitstap: Stadsspel in Gent

Beste tieners van Speelplein Rollebolle,

Op vrijdag 18 juli 2016 gaan we met de tienergroep naar Gent. Hier zullen we een stadsspel spelen en de Gentse Feesten bezoeken. We vertrekken in de voormiddag op het speelplein. Je moet dus reeds in de voormiddag aanwezig zijn op het speelplein (inschrijven 8u30-10u). Vanop het plein gaan we met het openbaar vervoer (De Lijn) naar Gent.  Indien je over een busabonnement beschikt, gelieve dit mee te nemen. Vergeet ook je lunch niet.  ’s Avonds vertrekken we rond 16u met De Lijn terug richting Laarne. Tieners die aan een andere halte willen afstappen omdat deze dichter bij huis gelegen is, mogen dit mits schriftelijke/ telefonische toestemming van de ouders.

Tijdens het stadsspel zullen de tieners in groepjes vrij rondlopen. Er wordt op regelmatige tijdstippen afgesproken zodat niemand verloren loopt. Bovendien vragen we om allemaal je gsm mee te nemen zodat de begeleidende animatoren ten allen tijde bereikt kunnen worden. De gsm-nummers zullen in het begin van de dag uitgewisseld worden.

We voorzien begeleiding voor 18 tieners. Inschrijven kan donderdag- en vrijdagochtend bij het inschrijvingskot door gewoonweg te vermelden dat je mee op uitstap gaat. De kostprijs van deze activiteit wordt volledig gedragen door het speelplein. Jullie moeten dus naast je speelpleincheque geen extra centjes meebrengen. Eventuele consumpties ter plekke zijn wel voor eigen rekening.

Dus concreet:

Wie? 18 tieners en 2 animatoren.
Wat? Stadsspel in Gent en bezoek aan de Gentse Feesten.
Wanneer? Vrijdag 22 juli 2016: vertrekken in de voormiddag en terugkomen tegen 17u.
Kostprijs? Niets, nada en noppes behalve de dagelijkse speelpleincheque.
Meenemen? Lunchpakket + Gsm + Busabonnement (eventueel) + Centjes voor consumptie ter plekke (eventueel)
Inschrijven? Donderdag- en/of vrijdagochtend.

Bij eventuele vragen kan je terecht bij Margot Galle. Zij is te bereiken via volgend gsm-nummer: 0468/15.75.11

We hopen alvast op jullie massale deelname, tot dinsdag,

De Tienerwerkgroep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul het correcte antwoord in: *