Animatoren

Animator in spe?

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiastelingen om ons animatorenteam te versterken. Lees onderstaande puntjes even door. Bij verdere vragen kan je ons steeds contacteren! Contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Jouw profiel

Ben of word je 16? Hou je je graag bezig met kinderen en heb je zin om je samen met hen –en ons!- super te amuseren in juli? Schrikt een beetje verantwoordelijkheid jou niet af en heb je geen schrik voor uitdagingen? Sta je ervoor open om nieuwe vrienden voor het leven te maken? Dan is speelplein Rollebolle helemaal jouw ding!

Wat verdient dat?

Een speelplein bestaat uit vrijwilligers. Dat wil zeggen dat we, naast de eeuwige dank van vele ouders, de vertederende glimlachjes, vriendschapsbandjes, tekeningen en liefdesbrieven van kindjes, de hechte vriendschap en onvergetelijke momenten samen met de andere animatoren, ook een vrijwilligersvergoeding krijgen.  Hiervoor maken we een onderscheid:

Gekwalificeerde animator

Gekwalifi-wat? Gekwalificeerd. Dat wil zeggen dat je onder deze categorie als je OF 3 jaar ervaring kunt aantonen in sectoren gerelateerd aan jeugdwerk (jeugdbewegingen, sportverenigingen, grabbelpas) OF wanneer je het attest animator hebt behaald. Hoe doe je dat? Door cursus te volgen! Dit kan bij o.a. de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk, CM, Freetime, …. Deze cursussen leveren je dus een monetair voordeel op, maar geven je ook een pak aan speelideeën, creativiteit en verantwoordelijkheidszin mee. Zeker een aanrader dus. Val je onder deze categorie, dan verdien je €32,71 per dag.

Niet-gekwalificeerde animator

Je behoort tot deze categorie als je nog geen 3 jaar ervaring in het jeugdwerk hebt en nog geen attest animator in je bezit hebt. In dat geval verdien je €25 per dag.

Enkel in juli?

Juli = rollebollemaand! Maar Rollebolle stopt niet na de maand juli! Ook doorheen het jaar worden er verscheidene activiteiten georganiseerd (voor de animatoren dan!), zoals bijvoorbeeld gezellig iets gaan drinken, bowlen, schaatsen, dropping, quizkes, halloweenactiviteit, verjaardag van het speelplein, Kerstmarkt,…
Ben je van plan om komende zomer op het speelplein te staan? Dan ben je zeker en vast ook reeds welkom op onze andere activiteiten! Dit is de ideale manier om de rest van het team op een leuke manier te leren kennen. Geef gerust een seintje, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten!

Onze contactgegevens

Zit je nog met een aantal vragen? Heb je nood aan een extra duwtje in je rug en een laatste portie overtuigingskracht? Of ben je reeds helemaal overtuigd en sta je nu al te popelen om ons team te leren kennen? Wees welkom op onze info-avond voor nieuwe animatoren op vrijdagavond 5 mei 2017 (19u 30, Keistraat 5 in Laarne) of laat ons gerust iets weten via onderstaande contactkanalen:

-> info@speelpleinrollebolle.be
-> maia_janssens@hotmail.com of 0488719224
-> alexander.bracke@outlook.com of 0478011596
-> via de jeugddienst (Jeugd.cultuur@laarne.be of 09 365 46 27)
-> via onze animatoren zelf
-> via onze facebookpagina (hier)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul het correcte antwoord in: *